Ugovoreni prevoz

KonjictransUgovoreni prevoz

Usluge ugovorenog prevoza

Ugovoreni prevoz se odnosi na ugovore oko prevoza koje naša firma sklapa sa drugim firmama ili ustanovama. Na prvom mjestu po pitanju firmi ističemo naš dugogodišnji ugovor sa firmom Igman d.o.o. Konjic, te prevoz učenika srednjih i osnovnih škola na području općine Konjic. Naša firma će u narednom periodu shodno našem planu proširenja aktivnosti nastaviti da radi na sklapanju novih ugovora sa javnim ustanovama, prije svega na području naše općine Konjic.

``Kolektiv firme Igman d.d. Konjic se ovom prilikom želi zahvaliti firmi Konjictrans d.o.o. Konjic na izuzetnoj saradnji proteklih par godina te organizaciji redovnog, sigurnog i pravovremenog prevoza svih naših radnika.``

IGMAN D.D. KONJIC

Potreban vam je ugovoreni prevoz ili imate pitanja o istom?

Rezervišite vaš ugovoreni prevoz već danas.

Prednosti korištenja naših usluga

Iskustvo i pouzdanost

Firma Konjictrans d.d. Konjic posluje više od 30 godina u javnom prevozu, te je time stekla visoku reputaciju kao pouzdanog i povjerljivog prevoznika.

Ljubazno i prijatno osoblje

Naša prednost i vrlina je upravo naše prijatno, kulturno i ljubazno osoblje koje Vam uvijek stoji na usluzi – jer, Vi, naši putnici, ste nama na prvom mjestu.

Broj destinacija u konstantnom porastu

Konjictrans nastoji da u svom dijelu aktivnosti u međunardnom prevozu svojim putnicima i svima zainteresovanim ponudi sve veći broj destinacija i gradova koje mogu posjetiti.

Veliki broj autobusa

Znajući koliko je bitno da se naši putnici osjećaju ugodno i udobno svjedoči sve veći broj modernih autobusa naše firme, a posebno tu ističemo moderne autobuse na međunardnom saobraćaju. Konjictrans raspolaže sa više od 20 velikih i manjih autobusa.

Zadovoljni klijenti

U godinama iza nas u kojima svjedočimo sve većem broju žalbi i pritužbi na rad uposlenika u javnom prevozu, mi možemo da se pohvalimo i istaknemo kako su naši klijenti i više nego zadovoljni sa našim uslugama, što nam daje dodatnu motivaciju za rad i uspjeh.

hello.