Car wash

KonjictransCar wash

Samouslužna autopranica za vlastita vozila

Preduzeće „Konjictrans“ d.o.o. Konjic otvorilo je samouslužne
autopraonice za vlastita vozila na adresi 2km od Konjica,
Ovčari BB. Samouslužne autopraonice su izrađene najmodernijim dizajnom, vrhunskim kvalitetom i nude nevjerovatne usluge po veoma povoljnim cijenama.

Programi pranja

Mikroprah

Visok procenat tenzida i aktivnih supstanci u mikroprahu deluju kao stotine malih sunđera odjednom i garantuje temeljno čišćenje, ne oštećujući i ne grebući površinu vozila. Mikroprah takođe u sebi sadrži dodatnu komponentu za zaštitu od korozije, ne sadrži silikate i ne ostavlja tragove na laku, staklu i plastiku vozila.

Aktivna pjena

Aktivna pjena učinkovit je način uklanjanja osušene prljavštine s karoserije automobila. Njezin sastav, bogat aktivnim tvarima i gustom konzistencijom, omogućuje vam uklanjanje prljavštine u nekoliko sekundi i pripremu automobila za pravilno pranje. Aktivna pjena se nanosi posebnim raspršivačem za pjenu, koji ravnomjerno raspoređuje otopinu po površini.

Ispiranje

Ispiranje hladnom vodom za uklanjanje preostalih čestica šampona i aktivne pjene da bi se automobil pripremio za nanošenje voska i ispiranje osmoznom vodom.

Supervosak

Vosak za sjaj i olakšano sušenje s kojim se spriječava nastanak korozije, ostvaruje sjajan efekt laka na vozilu, te prilikom vožnje kroz kišu kapljice se ne zadržavaju na staklenim i limenim površinama, nakon čega vozilo poslije pranja duže ostaje čisto.

Osmozna voda

Ispiranje se vrši demineralizovanom vodom bez kamenca koja je prethodno bila podvrgnuta reverzibilnoj osmozi nakon čega nije neophodno brisanje automobila.

hello.