Ekskurzije i izleti

KonjictransEkskurzije i izleti

Organizovanje ekskurzija i izleta

Ekskurzije i izleti su dio aktivnosti firme Konjictrans d.o.o. Konjic duži niz godina. Naša firma organizuje ekskurzije i izlete unutar BiH ali i u cijeloj Evropi. Do sada Konjictrans vozi na više destinacija u Evropi među kojima na prvom mjestu su Turska, Austrija, Mađarska i zemlje regiona.

Potreban vam je izlet/ekskurzija ili imate pitanja o istim?

Rezervišite vaš izlet ili ekskurziju već danas.

Prednosti korištenja naših usluga

Iskustvo i pouzdanost

Firma Konjictrans d.d. Konjic posluje više od 30 godina u javnom prevozu, te je time stekla visoku reputaciju kao pouzdanog i povjerljivog prevoznika.

Ljubazno i prijatno osoblje

Naša prednost i vrlina je upravo naše prijatno, kulturno i ljubazno osoblje koje Vam uvijek stoji na usluzi – jer, Vi, naši putnici, ste nama na prvom mjestu.

Broj destinacija u konstantnom porastu

Konjictrans nastoji da u svom dijelu aktivnosti u međunardnom prevozu svojim putnicima i svima zainteresovanim ponudi sve veći broj destinacija i gradova koje mogu posjetiti.

Veliki broj autobusa

Znajući koliko je bitno da se naši putnici osjećaju ugodno i udobno svjedoči sve veći broj modernih autobusa naše firme, a posebno tu ističemo moderne autobuse na međunardnom saobraćaju. Konjictrans raspolaže sa više od 20 velikih i manjih autobusa.

Zadovoljni klijenti

U godinama iza nas u kojima svjedočimo sve većem broju žalbi i pritužbi na rad uposlenika u javnom prevozu, mi možemo da se pohvalimo i istaknemo kako su naši klijenti i više nego zadovoljni sa našim uslugama, što nam daje dodatnu motivaciju za rad i uspjeh.

hello.