Međunarodni prevoz

KonjictransMeđunarodni prevoz

Usluge međunarodnog prevoza

Međunarodni saobraćaj spada u jedan od glavnih ciljeva u kojem se firma Konjictrans d.o.o. Konjic želi i nastoji da razvija u budućnosti. Sve bolji vozni park i sve veća ulaganja u isti će nam sigurno olakšati put prema tom cilju. U posljednih nekoliko godina firma je ostvarila ogromni napredak u ovom polju naših usluga.

Neke od destinacija koje nudimo su:

  • Istanbul
  • Budimpešta
  • Rim
  • Beč
  • Dubrovnik
  • Zaostrog

Potreban vam je međunarodni prevoz ili imate pitanja o istom?

Putujte u drugu državu sa Konjictrans.

Prednosti korištenja naših usluga

Iskustvo i pouzdanost

Firma Konjictrans d.d. Konjic posluje više od 30 godina u javnom prevozu, te je time stekla visoku reputaciju kao pouzdanog i povjerljivog prevoznika.

Ljubazno i prijatno osoblje

Naša prednost i vrlina je upravo naše prijatno, kulturno i ljubazno osoblje koje Vam uvijek stoji na usluzi – jer, Vi, naši putnici, ste nama na prvom mjestu.

Broj destinacija u konstantnom porastu

Konjictrans nastoji da u svom dijelu aktivnosti u međunardnom prevozu svojim putnicima i svima zainteresovanim ponudi sve veći broj destinacija i gradova koje mogu posjetiti.

Veliki broj autobusa

Znajući koliko je bitno da se naši putnici osjećaju ugodno i udobno svjedoči sve veći broj modernih autobusa naše firme, a posebno tu ističemo moderne autobuse na međunardnom saobraćaju. Konjictrans raspolaže sa više od 20 velikih i manjih autobusa.

Zadovoljni klijenti

U godinama iza nas u kojima svjedočimo sve većem broju žalbi i pritužbi na rad uposlenika u javnom prevozu, mi možemo da se pohvalimo i istaknemo kako su naši klijenti i više nego zadovoljni sa našim uslugama, što nam daje dodatnu motivaciju za rad i uspjeh.

hello.