Javni prevoz

KonjictransJavni prevoz

Usluge javnog prevoza

Usluga javnog prevoza je jedna od osnovnih djelatnosti firme Konjictrans d.o.o. Konjic. Ove usluge se baziraju na našim redovnim linijama unutar Općine Konjic, zatim unutar HNK gdje posebno izdvajamo redovne linije Konjic – Mostar i Konjic – Mostar – Čapljina. Konjictrans u narednom periodu želi da ojača ovaj dio svojih usluga te namjeravamo pokrenuti proceduru dobijanja većeg broja linija na ovim relacijama kao i prema relaciji Mostar – Konjic – Sarajevo koju također imamo na dnevnom nivou.

Budite i Vi dio nas. Koristite usluge firme Konjictrans d.o.o. Konjic i priključite se porodici zadovoljnih klijenata.
VAŠ KONJICTRANS

Potrebne su vam informacije o redu vožnje?

Kompletan red vožnje pogledajte klikom na link ispod.

Prednosti korištenja naših usluga

Iskustvo i pouzdanost

Firma Konjictrans d.d. Konjic posluje više od 30 godina u javnom prevozu, te je time stekla visoku reputaciju kao pouzdanog i povjerljivog prevoznika.

Ljubazno i prijatno osoblje

Naša prednost i vrlina je upravo naše prijatno, kulturno i ljubazno osoblje koje Vam uvijek stoji na usluzi – jer, Vi, naši putnici, ste nama na prvom mjestu.

Broj destinacija u konstantnom porastu

Konjictrans nastoji da u svom dijelu aktivnosti u međunardnom prevozu svojim putnicima i svima zainteresovanim ponudi sve veći broj destinacija i gradova koje mogu posjetiti.

Veliki broj autobusa

Znajući koliko je bitno da se naši putnici osjećaju ugodno i udobno svjedoči sve veći broj modernih autobusa naše firme, a posebno tu ističemo moderne autobuse na međunardnom saobraćaju. Konjictrans raspolaže sa više od 20 velikih i manjih autobusa.

Zadovoljni klijenti

U godinama iza nas u kojima svjedočimo sve većem broju žalbi i pritužbi na rad uposlenika u javnom prevozu, mi možemo da se pohvalimo i istaknemo kako su naši klijenti i više nego zadovoljni sa našim uslugama, što nam daje dodatnu motivaciju za rad i uspjeh.

hello.