Telefon: +387 36 726 230

USLUGE JAVNOG PREVOZA

USLUGE JAVNOG PREVOZA

Usluge javnog prevoza je jedna od osnovnih djelatnosti firme Konjictrans d.d Konjic. Ove usluge se baziraju na našim redovnim linijama unutar Općine Konjic,zatim unutar HNK  gdje posebno izvajamo redovne linije Konjic – Mostar i Konjic – Mostar – Čapljina. Firma Konjictrans d.d Konjic u narednom periodu želi da ojača ovaj dio svojih uluga te namjeravamo pokrenuti proceduru dobijanja većeg broja linija na ovim relacijama kao i prema relaciji Mostar – Konjic – Sarajevo koju također imamo na dnevnom nivou.

PRIVATNE USLUGE

PRIVATNE USLUGE

Usluge privatnog prevoza do sada u našoj firmi su uglavnom koristile fizičke osobe pri organizovanju jednodvenih potreba kao što su razni skupovi , odlasci na jednodnevne izlete , sahrane i dženaze,sportke aktivnosti i dugi niz drugih različitih aktivnosti. Firma Konjictrans se do sada može pohvaliti nizom većih i manjih vožnji koje spadaju u grupu privatnih usluga kako u u Općini Konjic tako i u cijeloj zemlji. Tendenciju rasta ovih uluga nastavit ćemo i u narednim godinama. Za više informacija budite slobodni da nas kontaktirate na broj telefona ili mail info@konjictrans.ba

UGOVORENI PREVOZ

PRIVATNE USLUGE

Ugovoreni prevoz se odnosi na ugovore oko prevoza koje naša firma sklapa sa drugim firmama ili ustanovama. Na prvom mjestu po pitanju firmi ističemo naš dugogodišnji ugovor sa firmom Igman d.d Konjic, te prevoz učenika srednjih i osnovnih škola na području općine Konjic. Naša firma će u narednom periodu shodno našem planu proširenja aktivnosti nastaviti da radi na sklapanju novih ugovora sa javnim ustanovama prije svega na podrčju naše općine Konjic. Za sve informacije oko ovog tipa naših usluga budite slobodni da nas kontaktirate.

IZLETI I EKSKURZIJE

IZLETI I EKSKURZIJE

Ekskurzije i izleti su dio aktivnosti firme Konjitrans d.d Konjic duži niz godina. Naša firma organizuje ekskurzije i izlete unutar BiH ali i u cijeloj Evropi. Do sada Konjictrans vozi na više destiancija u Evropi među kojima na prvom mjestu su Turska, Austrija, Mađarska i zemlje regiona.

MEĐUNARODNI PREVOZ

MEĐUNARODNI PREVOZ

Međunarodni saobraćaj spada u jedan od glavnih ciljeva u kojem se firma Konjictrans d.d Konjic želi i nastoji da razvija u budućnosti. Sve bolji vozni park i sve veća ulaganja u isti će nam sigurno olakšati put prema tom cilju. U posljednih nekoliko godina firma je ostvarila ogromni napredak u ovom polju naših usluga.

VANDREDNI PREVOZ

VANDREDNI PREVOZ

Usluge vandrednog prevoza moguće je ostvariti putem kontakta naše firme u kategoriji KONTAKT naše web stranice. Usluge vandrednog, privatnog ili bilo kojeg drugog oblika prevoza moguće je organizovati u saradnji sa našom firmom bilo da se radi u unutrašenjem ili međunardnom saobraćaju. Također ove usluge mogu vršiti sva pravna i fizička lica. 

DIO NAŠEG VOZNOG PARKA POGLEDAJTE U GALERIJI KOJA SLIJEDI

RED VOŽNJE ZA REDOVNE LINIJE MOŽETE PREUZETI KLIKOM NA ->  Konjictrans – Red vožnje

BUDITE I VI DIO NAS. KORISTITE USLUGE FIRME KONJICTRANS D.D KONJIC I PRIKLJUČITE SE PORODICI ZADOVOLJNIH KLIJENATA. VAŠ KONJICTRANS