Telefon: +387 36 726 230

U NASTAVKU POGLEDAJTE GALERIJU SLIKA I VIDEA SA NAŠIH PUTOVANJA

Firma Konjictrans d.d Konjic se bavi unutrašnjim prevozom unutar BiH ali i međunarodnim prevozom. Također, naša firma organizuje izlete, posjete i ekskurzije u zemlje bivše Jugoslavije i cijele Evrope. U nastavku je multimedijalna galerija videa i slika sa nekih od naših putovanja.

ZAOSTROG

Ljeto 2017 , svaka subota i nedjelja jednodnevno putovanje.

Svake godine Konjictrans organizuje jednodnveni izlet u ovaj prelijepi grad na obalama Jadrana sa čistim i otvorenim morem i predivnim plažama sa bijelim pijeskom. Pratite našu Facebook stranicu za više informacija.

BUDIMPEŠTA

Jedna od omiljenih destinacija naših putnika...

Budimpešta je grad koji naši putnici zaista vole da posjećuju a dva su razloga za to. Prvi – grad je predivan i ima dosta toga za ponuditi počevši od historijskih znamenitosti, građevina, do modernih trgova i ulica , a drugi je blizina putovanja koja je nekih 10h u jednom smjeru. Prethodnih godina organizovani su trodnevni izleti, te iste namjeravamo da praktikujemo i u budućnosti. U planu je i povećanje broja noćenja te povećanje broja gradova koji bi trebali da budu posjećeni za vrijeme ovog putovanja što će se svidjeti većini naših klijenata.  Za više informacija kontaktirajte nas i posjetite našu Facebook stranicu.

RIM

Glavna metropola Italije - zajedno sa Konjictransom.

Glavni grad Italije „Vječni grad“ „Caput Mundi“, najmoćniji grad u istoriji civilizacije koji vijekovima ne gubi primat evropskog i svjetskog centra umjetnosti, kulture, religije, politike, bogatstva. Nalazi se u centralnom dijelu zapadne obale Apeninskog poluostrva na rijeci Tibar, prostire se na čuvenih sedam brežuljaka. Šira gradska zona Rima ima oko 3,8 miliona stanovnika. U Rimu se nalazi i jedinstvena nezavisna papska država Vatikan, što ga čini i jednim od najvećih svjetskih centara hodočašća. Konjictrans organizuje trodnevna i petodnevna putovanja u Italiju koja će Vam donijeti mnogo lijepih uspomena. Više o tome na našoj FB stranici.

GRADAC

Mali i prelijepi gradić na obali Jadranskog mora

Ovaj mali i predivni gradić na obali Jadranskog mora sa otvorenim izlazom na more je definitivno lokacija koju bi ste trebali posjetiti ukoliko želite da uživate u čistom moru , bijelom pijesku i pristupačnim cijenama. Konjictrans organizuje u ljetnom sezoni svaku subotu i nedjelju odlazak u Gradac. Više informacija na našoj FB stranici .

DUBROVNIK

Grad na obala Jadranskog mora koji morate da posjetite.

Od 2014 godine više puta u toku ljetne sezone organizuje se jednodveni izlet u Dubrovnik sa posjetima Mostaru, Stocu i Blagaju. Isto je planirano i za naredne godine. Putujte ugodno sa Konjictrans d.d Konjic. Više na Facebook stranici.

ISTANBUL

Jedna od najvećih i najpopularnijih svjetskih metropola.

Turska i Istanbul su definitivno omiljeno mjesto svih naših klijenata i putnika. Istnabul grad koji je jedna od najprometnijih saobraćajnih metropola, grad koji ima bogatu kulturnu i arheolšku historiju , grad koji spaja dva kontinenta, grad koji ima najprometniji moreuz, vrhunsku hranu  i mnogo mnogo drugih stvari je mjesto koje morate da posjetite. Konjictrans svake godine organizuje minimalno jedno putovanje u Tursku utrajanju od 7 dana. Budite dio naše ekipe i posjetite sa Konjictransom ovaj veličanstveni grad.

BEČ

Glavni grad Austrije - tamo gdje treba otići.

Beč je tako jedna od najstarijih metropola u srcu Europe, carski grad i mjesto ukrštanja raznih kultura i utjecaja, grad koji je stoljećima imao vodeću ulogu u kreiranju političke scene Europe i ovog dijela svijeta.Grad je, između ostalog, i jedno od najomiljenijih europskih odredišta turista iz čitavog svijeta. Grad godišnje posjete milijuna turista najviše zahvaljujući mnogobrojnim kulturno-povijesnim spomenicima. Beč nosi i nadimak Glazbeni glavni grad je su u njemu živjeli kompozitori kao što je Wolfgang Amadeus Mozart ili Beethoven.Godišnja petodnvena putovanja su dio aranžmana Konjictrans. Budite dio ekipe koja će posjetiti glavni grad Austrije.

ULCINJ

Primorski grad Crne Gore sa najvećim plažama.

Ulcinj je jedna od omiljenih lokacija za ljetovanje kada su u pitanju porodice i manja djeca upravo zbog velikij pjeskovitih plaža koje se protežu sve zajedno na nekoliko desetina kilometara. Među njima se izdvaja Velika plaža Ulcinj. Stari grad Ulcinj je još jedna destinacija vrijedna posjete. Sve to i više  uz Konjictrans.

BUDITE I VI DIO OVIH PUTOVANJA. NEKA VAŠE USPOMENE UPOTPUNI   – VAŠ KONJICTRANS.           Više o terminima putovanja i destinacijama na našoj Facebook stranici.